Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Skorpios Pri-Pri
ControFeet Tactiek luca 343
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 50.3
excellent Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Groninger passt de bal met de wreef. Kapouranis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapouranis passt de bal in één keer door. Naundorf rent richting de bal. Naundorf schiet op doel. Paulson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Decauwere heeft problemen om de bal te vangen. Naundorf is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Break Point ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Break Point naar de kleedkamers voor een vroege douche. Naundorf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naundorf neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

19e minuut.
Nienartowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gál komt het veld opgelopen.

29e minuut.
van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke probeert naar een medespeler te passen. Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - Pri-Pri 1:0

33e minuut.
Groninger geeft een hoge lob. Naundorf is nu in balbezit. Quang Hữu bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf onderschept slim de pass. Naundorf schiet op doel. Paulson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 62%, Pri-Pri 38%.
1.FC Skorpios - Pri-Pri 1:0

49e minuut.
Groninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Groninger de bal. Groninger passt de bal zonder na te denken. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - Pri-Pri 2:0

55e minuut.
van Nieuwkercke passt de bal met de wreef. Kapouranis speelt de bal door. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf draait met de bal, schiet en ... Paulson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - Pri-Pri 3:0

65e minuut.
Banariuc geeft de bal voor. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland geeft de bal voor. Daar is Kapouranis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapouranis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Radini is nu in balbezit. Radini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ivešić de bal onder controle te krijgen. Simashko rent richting de bal. Simashko schiet op doel. Jakimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Radini neemt de hoekschop. Decauwere kopt de bal weg. Chwiałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
van Nieuwkercke geeft de bal voor. Quang Hữu rent richting de bal. Quang Hữu passt de bal zonder na te denken. Naundorf rent richting de bal. Naundorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Groninger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naundorf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - Pri-Pri 4:0

89e minuut.
van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. Naundorf is nu in balbezit. Naundorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 39%, Pri-Pri 61%.
1.FC Skorpios - Pri-Pri 4:0