Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginzairottola A.S. Matici
zz Tactiek Prudenza
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
33.7 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen solid


12e minuut.
Muccioli onderschept slim de pass. Caripuna verovert de bal door een tackle van achteren. Caripuna geeft een hoge lob. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel. Laudano bokst de bal weg. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa verovert de bal door een tackle van achteren. Bălaşa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Grandoni heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. Pilo speelt de bal door. Bălaşa controleert de bal met de borst. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Laudano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Asín geeft de bal voor. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák passt de bal met de wreef. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Laudano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:1

33e minuut.
Hühneraug passt de bal in één keer door. Ostoja is nu in balbezit. Pilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo haalt uit met een fantastische trap. Laudano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:2

34e minuut.
Ostoja kopt de bal weg. Klungelig pakt Grandoni de bal. Bălaşa is nu in balbezit. Pilo is nu in balbezit. Pilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ostoja passt de bal zonder na te denken. Pilo probeert naar een medespeler te passen. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel. Laudano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:3

40e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja onderschept slim de pass. Ostoja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 62%, A.S. Matici 38%.
Ginzairottola - A.S. Matici 0:3

46e minuut.
Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák geeft de bal voor. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Laudano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Hühneraug is nu in balbezit. Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. Pilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo geeft een lange en hoge pass. Ostoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Ostoja heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Lazić zijn tegenspeler op de grond. Lazić krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Caronia onderschept slim de pass. Hühneraug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug speelt de bal door. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:4

60e minuut.
Lattisi verovert de bal door een tackle van achteren. Lattisi geeft de bal voor. Caronia heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:5

66e minuut.
Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák met een sublieme pass. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:6

67e minuut.
Grandoni heeft problemen om de bal te vangen. Caronia is nu in balbezit. Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo speelt de bal door. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Laudano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pilo is nu in balbezit. Pilo passt de bal met de wreef. Maselli kan de bal niet met de borst controleren. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Caripuna passt de bal met de wreef. Hühneraug speelt de bal door. Mertiňák met een sublieme pass. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hühneraug verovert de bal door een tackle van achteren. Hühneraug geeft de bal voor. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Laudano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:7

78e minuut.
Pilo speelt de bal door. Hühneraug is nu in balbezit. Hühneraug passt de bal met de wreef. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Laudano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - A.S. Matici 0:8

83e minuut.
Carioca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mertiňák speelt de bal door. Pilo heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hühneraug is nu in balbezit. Pirali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hühneraug. Pirali wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 72%, A.S. Matici 28%.
Ginzairottola - A.S. Matici 0:8