Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Magiruz Real Pegliolandia
JH9 Tactiek 4231 - Classico
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 50.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Jován met een sublieme pass. Aurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurala passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jován rent richting de bal. Jován speelt de bal door. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:1

17e minuut.
Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz passt de bal in één keer door. Jován met een sublieme pass. Aurala is nu in balbezit. Aurala draait met de bal, schiet en ... Caroleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Aurala kopt de bal weg. Jován is nu in balbezit. Jován passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Olivera de bal. Olivera schiet op doel. Caroleo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Jancke kopt de bal weg. Daar is Jován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jován passt de bal zonder na te denken. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Aurala is nu in balbezit. Aurala geeft de bal voor. Olivera probeert de bal met de borst te controleren. Olivera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:2

41e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 63%, Real Pegliolandia 37%.
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:2

46e minuut.
Potro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Potro met een sublieme pass. Leoz rent richting de bal. Balbi rent richting de bal. Leoz verovert de bal door een tackle van achteren. Leoz geeft de bal voor. Caroleo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Jancke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Selleri de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindblad. Lindblad krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sardinha kopt de bal weg. Potro probeert naar een medespeler te passen. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:3

53e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Leoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iacovone. Iacovone krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jancke geeft de bal voor. Aurala is nu in balbezit. Aurala speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Caroleo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Iacovone bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovone passt de bal zonder na te denken. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel. Caroleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:4

67e minuut.
Demirian komt het veld opgelopen. Biral komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lindblad geeft een hoge lob. Aurala kopt de bal weg. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:5

76e minuut.
Inworp. Amantia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 65%, Real Pegliolandia 35%.
les Magiruz - Real Pegliolandia 0:5