Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carots United Maior
superboys Tactiek nuovo 352prova
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Aksakal is nu in balbezit. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot speelt de bal door. Zotto heeft problemen om de bal te vangen. Zotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Coman passt de bal zonder na te denken. Zotto speelt de bal door. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane haalt uit met een fantastische trap. Madar probeert de bal aan de voet te houden. Camossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Derkach rent richting de bal. Derkach geeft de bal voor. Hourihane rent richting de bal. Hourihane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car passt de bal met de wreef. Aksakal speelt de bal door. Eviren rent richting de bal. Eviren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Harasiński met een sublieme pass. Hourihane is nu in balbezit. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane rent richting de bal. Hourihane schiet op doel. Camossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Coman passt de bal in één keer door. Zotto is nu in balbezit. Zotto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Madar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kondrot geeft een hoge lob. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hourihane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hourihane zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Camossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Car speelt de bal door. Leśniak probeert de bal met de borst te controleren. Coman rent richting de bal. Hourihane rent richting de bal. Hourihane draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Maior 1:0

35e minuut.
Car met een sublieme pass. Aksakal rent richting de bal. Aksakal passt de bal in één keer door. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Puszkin geeft een lange en hoge pass. Weisweiler kopt de bal weg. Hourihane rent richting de bal. Hourihane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kondrot met een snelle inworp. Coman rent richting de bal. Coman passt de bal in één keer door. Kondrot met een sublieme pass. Weisweiler met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carots United 34%, Maior 66%.
Carots United - Maior 1:0

54e minuut.
Harasiński speelt de bal door. Aksakal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harasiński. Harasiński krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Derkach met een snelle inworp. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman met een sublieme pass. Hourihane is nu in balbezit. Hourihane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aksakal kopt de bal weg. Sonnenschein geeft een lange en hoge pass. Szurpicki verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Szurpicki geeft de bal voor. Hourihane kopt de bal weg. Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto schiet op doel. Camossi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Maior 2:0

79e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot passt de bal met de wreef. Daar is Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Weisweiler kopt de bal weg. Madar probeert de bal met de borst te controleren. Hourihane rent richting de bal. Hourihane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Maior 3:0

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Camossi niet meer kan verder spelen. Drożdżewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kondrot neemt vlug de vrije trap. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hourihane passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zotto de bal. Zotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Maior 4:0

87e minuut.
Hourihane rent richting de bal. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto onderschept slim de pass. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviren passt de bal met de wreef. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Maior 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carots United 38%, Maior 62%.
Carots United - Maior 4:1