Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: Maior Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2091
Maior gabrin
nuovo 352prova Tactiek 442 albero
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Tardivi is nu in balbezit. Ćwielong onderschept slim de pass. Ćwielong passt de bal in één keer door. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arismendi speelt de bal door. Pajares is nu in balbezit. Pajares passt de bal zonder na te denken. McGoldrick rent richting de bal. McGoldrick schiet op doel. Camossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćwielong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Ćwielong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwielong geeft een hoge lob. Daar is Puszkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Pajares met een snelle inworp. Seebach is nu in balbezit. Seebach speelt de bal door. Pajares geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Seebach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gołosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszkin onderschept slim de pass. McGoldrick verovert de bal door een tackle van achteren. McGoldrick schiet op doel. Camossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Pajares onderschept slim de pass. Pajares met een sublieme pass. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arismendi is nu in balbezit. Arismendi passt de bal in één keer door. Ćwielong probeert naar een medespeler te passen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - gabrin 0:1

38e minuut.
Manýsek probeert naar een medespeler te passen. Puszkin met een sublieme pass. Seebach speelt de bal door. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. Camossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 61%, gabrin 39%.
Maior - gabrin 0:1

47e minuut.
Seebach verovert de bal door een tackle van achteren. Seebach passt de bal zonder na te denken. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Tainha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tainha geeft een hoge lob. Cuciniello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwielong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seebach geeft de bal voor. Camossi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tardivi onderschept slim de pass. Tardivi geeft een lange en hoge pass. Massenti heeft problemen om de bal te vangen. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tardivi met een sublieme pass. Klungelig pakt Andrada de bal. Tainha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tainha krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ćwielong is nu in balbezit. Ćwielong passt de bal met de wreef. Fabbiano verovert de bal door een tackle van achteren. McGoldrick rent richting de bal. McGoldrick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gołosz rent richting de bal. Fabbiano verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwielong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pajares met een sublieme pass. McGoldrick is nu in balbezit. Puszkin maakt een afschuwelijke overtreding. Puszkin krijgt een gele kaart. McGoldrick raakt geblesseerd tijdens het duel. Seebach met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 62%, gabrin 38%.
Maior - gabrin 0:1