Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sbundo Team subsonik team
old school Tactiek copertura bis
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten excellent
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quirico. Allamani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez López zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ponticelli springt en kopt de bal. Bina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Turrino passt de bal met de wreef. Partipilo rent richting de bal. Partipilo geeft een hoge lob. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lama geeft een hoge lob. Casaloldi rent richting de bal. Dolfini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Turrino probeert naar een medespeler te passen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama passt de bal in één keer door. Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Allamani schiet op doel. Bina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gómez López verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez López geeft een lange en hoge pass. Calatroni kopt de bal weg. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fossale neemt vlug de vrije trap. Quirico controleert de bal met de borst. Guidarini rent richting de bal. Quirico verovert de bal door een tackle van achteren. Quirico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Turrino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guidarini de bal. Zanutto is nu in balbezit. Dolfini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sbundo Team - subsonik team 0:1

29e minuut.
Gómez López is nu in balbezit. Gómez López passt de bal in één keer door. Daar is Zanutto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirico is nu in balbezit. Quirico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Calatroni probeert naar een medespeler te passen. Fusarpoli is nu in balbezit. Fusarpoli geeft een lange en hoge pass. Quirico rent richting de bal. Quirico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbundo Team 72%, subsonik team 28%.
Sbundo Team - subsonik team 0:1

73e minuut.
Calatroni passt de bal met de wreef. Daar is Fusarpoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponticelli onderschept slim de pass. Calatroni onderschept slim de pass. Calatroni geeft de bal voor. Ventola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fusarpoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quirico bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirico haalt uit met een fantastische trap. Ventola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbundo Team - subsonik team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbundo Team 76%, subsonik team 24%.
Sbundo Team - subsonik team 0:2