Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: F. C. S. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18102
F. C. S. papaveri
304 Tactiek vamos555
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Peinado controleert de bal met de borst. Atabaque rent richting de bal. Boschesi is nu in balbezit. Llano onderschept slim de pass. Llano geeft de bal voor. Hedwig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammer geeft een hoge lob. Jucknischke bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu schiet op doel. Hedwig bokst de bal weg. Phương Long is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - papaveri 1:0

43e minuut.
Jakovinović rent richting de bal. Jakovinović geeft de bal voor. Phương Long rent richting de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - papaveri 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 61%, papaveri 39%.
F. C. S. - papaveri 2:0

58e minuut.
Canteros kopt de bal weg. Daar is Llano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi draait met de bal, schiet en ... Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brandolesio rent richting de bal. Jakovinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandolesio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jucknischke met een snel genomen vrije trap. Atabaque maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Canteros geeft een lange en hoge pass. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Hedwig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - papaveri 3:0

78e minuut.
Lo Monaco speelt de bal door. Aluste is nu in balbezit. Rammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rammer krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Llano verovert de bal door een tackle van achteren. Llano geeft een hoge lob. Phương Long kopt de bal weg. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atabaque rent richting de bal. Paal!

83e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een hoge lob. Atabaque springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bondía rent richting de bal. Giannetta onderschept slim de pass. Giannetta geeft een lange en hoge pass. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Boschesi rent richting de bal. Boschesi passt de bal zonder na te denken. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. Grzanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - papaveri 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 63%, papaveri 37%.
F. C. S. - papaveri 3:1