Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: roberto963 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13156
Lupacchiotti AFUFU.VB
gia1 Tactiek Geppo
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Vitár is nu in balbezit. Vitár geeft een lange en hoge pass. Suárez kopt de bal weg. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung geeft de bal voor. Inworp. Grand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wołejszo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fakiroğlu speelt de bal door. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez met een sublieme pass. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kafkaslıoğlu kopt de bal weg. Guadarrama heeft problemen om de bal te vangen. Quispe rent richting de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fakiroğlu speelt de bal door. Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Caragiale passt de bal met de wreef. Kafkaslıoğlu rent richting de bal. Kafkaslıoğlu schiet op doel. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 45%, AFUFU.VB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupacchiotti - AFUFU.VB 0:0

46e minuut.
Alakoski geeft een hoge lob. Centoletti rent richting de bal. Saïbi begaat een overtreding. Centoletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alakoski wilt de vrije trap nemen. Paal! Štitković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Vitár controleert de bal met de borst. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kafkaslıoğlu de bal. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Burasca geeft de bal voor. Centoletti kopt de bal weg. Klungelig pakt Quispe de bal. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wołejszo met de inworp. Centoletti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. Suárez krijgt een gele kaart. Centoletti raakt geblesseerd tijdens het duel. Wołejszo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Centoletti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Wołejszo met een sublieme pass. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand rent richting de bal. Grand geeft een lange en hoge pass. Centoletti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Alakoski speelt de bal door. Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo passt de bal zonder na te denken. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centoletti schiet op doel. Štitković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grand rent richting de bal. Grand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - AFUFU.VB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 51%, AFUFU.VB 49%.
Lupacchiotti - AFUFU.VB 0:1