Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupacchiotti Arbatax
gia1 Tactiek MaurinhoD.A.
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Lugonjić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mak de bal. Saïbi onderschept slim de pass. Seppam rent richting de bal. Seppam passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Arbatax 0:1

20e minuut.
Lugonjić passt de bal in één keer door. Seppam rent richting de bal. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Güneş de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez met de inworp. Frezzolini rent richting de bal. Halkalı onderschept slim de pass. Halkalı schiet op doel. Buscè bokst de bal weg.

29e minuut.
Seppam speelt de bal door. Lugonjić is nu in balbezit. Lugonjić passt de bal in één keer door. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lugonjić met een snelle inworp. Di Corcia rent richting de bal. Di Corcia geeft de bal voor. Mak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Arbatax 0:2

37e minuut.
Saïbi geeft de bal voor. Lledó kopt de bal weg. Di Corcia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Arbatax 0:3

40e minuut.
Saïbi verovert de bal door een tackle van achteren. Saïbi passt de bal in één keer door. Fakiroğlu speelt de bal door. Halkalı rent richting de bal. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Buscè verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Merckpoel de bal. Halkalı rent richting de bal. Halkalı schiet op doel. Buscè werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Arbatax 1:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moniuszko komt het veld opgelopen. Ando komt het veld opgelopen. Dobruk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 63%, Arbatax 37%.
Lupacchiotti - Arbatax 1:3

61e minuut.
Seppam passt de bal met de wreef. Daar is Lugonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugonjić passt de bal met de wreef. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Saïbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak rent richting de bal. Güneş onderschept slim de pass. Seppam bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trouve verovert de bal door een tackle van achteren. Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruk passt de bal in één keer door. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Moniuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lugonjić de bal. Lugonjić geeft de bal voor. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Arbatax 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 64%, Arbatax 36%.
Lupacchiotti - Arbatax 1:4