Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18758
Livorno Atalanta 1907
ACSDALTRIV2 Tactiek 2.0 442** pr.
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten adequate
formidable Passen solid
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Lora speelt de bal door. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal zonder na te denken. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is van Zwieten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van Zwieten zijn tegenspeler op de grond. van Zwieten krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Broś is nu in balbezit. García Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś begaat een overtreding. Broś krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Andino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campagno met de inworp. Broś rent richting de bal. Broś haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Correa probeert naar een medespeler te passen. Starosta kopt de bal weg. Tassotti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prass komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 44%, Atalanta 1907 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno - Atalanta 1907 0:0

52e minuut.
Starosta met een sublieme pass. Cetlawa heeft problemen om de bal te vangen. Çalışkan is nu in balbezit. Cetlawa verovert de bal door een tackle van achteren. Cetlawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Çalışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cetlawa. Çalışkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Çalışkan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela geeft de bal voor. Rósa is nu in balbezit. Cabra onderschept slim de pass. Cabra haalt uit met een fantastische trap. Bifulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Rohonczy komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Correa trapt de bal weg van het doel. Hajduković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lora. Lora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 41%, Atalanta 1907 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno - Atalanta 1907 0:0