Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm KFCE Zoersel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bollen geeft de bal voor. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - KFCE Zoersel 0:1

12e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Beerens verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens passt de bal in één keer door. Cruts rent richting de bal. Cruts schiet op doel. Penninck bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mortelmans onderschept slim de pass. Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens schiet op doel. Penninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bollen speelt de bal door. D`Hollander bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Camp is nu in balbezit. D`Hollander verovert de bal door een tackle van achteren. D`Hollander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Christiaen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peters met de inworp. Bollen is nu in balbezit. Bollen geeft een hoge lob. Lejeune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mortelmans speelt de bal door. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens passt de bal in één keer door. Cruts rent richting de bal. Cruts haalt uit met een fantastische trap. Penninck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Van Camp geeft de bal voor. Daelman kopt de bal weg. Waldack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruts rent richting de bal. Cruts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 69%, KFCE Zoersel 31%.
SV Zwalm - KFCE Zoersel 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polet met een snelle inworp. Daar is Teppers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Brabant rent richting de bal. Van Brabant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Peters is nu in balbezit. Peters geeft een lange en hoge pass. D`Hollander is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peters zal de hoekschop nemen. Paal!

62e minuut.
D`Hollander speelt de bal door. Polet rent richting de bal. Driessens is nu in balbezit. Polet verovert de bal door een tackle van achteren. Polet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Alderweireld verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld met een sublieme pass. Daar is Driessens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bollen is nu in balbezit. Bollen draait met de bal, schiet en ... Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Waldack kopt de bal weg. Beerens is nu in balbezit. Beerens passt de bal zonder na te denken. Cruts is nu in balbezit. Cruts draait met de bal, schiet en ... Penninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cruts is nu in balbezit. Cruts draait met de bal, schiet en ... Penninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Zwalm - KFCE Zoersel 1:1

85e minuut.
Bollen bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hollander is nu in balbezit. Bollen is nu in balbezit. D`Hollander rent richting de bal. D`Hollander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - KFCE Zoersel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 50%, KFCE Zoersel 50%.
SV Zwalm - KFCE Zoersel 1:2