Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Brugge Ksvv FC YAHU
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Syx de bal. Baud is nu in balbezit. Baud probeert naar een medespeler te passen. García Plaza is nu in balbezit. García Plaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
García Plaza rent richting de bal. Syx rent richting de bal. Ostafiński onderschept slim de pass. García Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. García Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 1:0

5e minuut.
Pireaux kopt de bal weg. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Plaza de bal. García Plaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Parret speelt de bal door. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda speelt de bal door. García Plaza rent richting de bal. García Plaza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ostafiński passt de bal zonder na te denken. De Wever rent richting de bal. García Plaza onderschept slim de pass. García Plaza haalt uit met een fantastische trap. Dhondt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 2:0

24e minuut.
Furtek kopt de bal weg. García Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Pireaux bereikt de bal nog maar net als eerste. García Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. García Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 3:0

26e minuut.
Evenepoel onderschept slim de pass. Evenepoel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karmé de bal. García Plaza rent richting de bal. García Plaza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ostafiński passt de bal zonder na te denken. Baud heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. García Plaza rent richting de bal. García Plaza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Inworp. Parret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hebda geeft een hoge lob. García Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. García Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 4:0

38e minuut.
Baud passt de bal zonder na te denken. Hebda speelt de bal door. García Plaza heeft problemen om de bal te vangen. García Plaza draait met de bal, schiet en ... Karmé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dhondt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ostafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Pireaux verovert de bal door een tackle van achteren. Pireaux passt de bal in één keer door. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
García Plaza is nu in balbezit. Baud is nu in balbezit. García Plaza rent richting de bal. García Plaza haalt uit met een fantastische trap. Dhondt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 22%, FC YAHU 78%.
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 4:0

49e minuut.
Inworp. Parret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda verovert de bal door een tackle van achteren. Hebda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chajdas geeft een hoge lob. Daar is García Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogge bereikt de bal nog maar net als eerste. García Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. García Plaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Evenepoel kopt de bal weg. García Plaza is nu in balbezit. Karmé is nu in balbezit. García Plaza onderschept slim de pass. García Plaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Syx met een sublieme pass. Rogge is nu in balbezit. García Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. García Plaza schiet op doel. Dhondt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 5:0

73e minuut.
Karmé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baud is nu in balbezit. Karmé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karmé krijgt een gele kaart. Baud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evenepoel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dhondt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ostafiński rent richting de bal. Rogge rent richting de bal. Hebda verovert de bal door een tackle van achteren. García Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. García Plaza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Syx geeft een hoge lob. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft een lange en hoge pass. García Plaza rent richting de bal. García Plaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dhondt trapt de bal weg. Ostafiński rent richting de bal. Rogge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogge krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Doeltrap. Dhondt met een harde bal richting middenveld. Furtek kopt de bal weg. Klungelig pakt García Plaza de bal. García Plaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
García Plaza haalt uit met een fantastische trap. Dhondt met een sublieme pass. Raeymaeckers heeft problemen om de bal te vangen. Ostafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostafiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Ostafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ostafiński met een sublieme pass. García Plaza rent richting de bal. García Plaza schiet op doel. Dhondt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 15%, FC YAHU 85%.
Cercle Brugge Ksvv - FC YAHU 5:0