Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxenal FC poopers
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Swaelens rent richting de bal. Swaelens met een sublieme pass. de Meester rent richting de bal. de Meester haalt uit met een fantastische trap. Jacobs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Buttiens kopt de bal weg. Vos is nu in balbezit. Vos met een sublieme pass. de Meester rent richting de bal. de Meester draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Borlée verovert de bal door een tackle van achteren. Deman rent richting de bal. Speliers rent richting de bal. Speliers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - poopers 1:0

45e minuut.
Elslander bereikt de bal nog maar net als eerste. Elslander speelt de bal door. Vos probeert de bal aan de voet te houden. de Meester rent richting de bal. de Meester schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxenal FC 57%, poopers 43%.
Maxenal FC - poopers 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt de Meester de bal. Bouvier is nu in balbezit. Bouvier passt de bal met de wreef. de Meester rent richting de bal. de Meester draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Deman rent richting de bal. Deman passt de bal zonder na te denken. Buttiens rent richting de bal. Speliers onderschept slim de pass. Speliers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vos rent richting de bal. Vos probeert naar een medespeler te passen. de Meester rent richting de bal. de Meester schiet op doel. Jacobs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxenal FC - poopers 1:1

71e minuut.
Buttiens verovert de bal door een tackle van achteren. Buttiens geeft een hoge lob. Francken rent richting de bal. de Meester verovert de bal door een tackle van achteren. de Meester schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Jooris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martin. Jooris moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jooris kan niet meer verder spelen. Dupain komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Bouvier de bal onder controle te krijgen. de Meester is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouvier. Bouvier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxenal FC 37%, poopers 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maxenal FC - poopers 1:1