Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin LIEGE RFC
Tacktiek Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 24.7
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Van Brussel speelt de bal door. Sels is nu in balbezit. Sels met een sublieme pass. d`Haese is nu in balbezit. d`Haese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Uijtebroek rent richting de bal. Laureyns verovert de bal door een tackle van achteren. Laureyns probeert naar een medespeler te passen. d`Haese is nu in balbezit. d`Haese draait met de bal, schiet en ... Collogne bokst de bal weg.

23e minuut.
Bouter rent richting de bal. Van Brussel geeft een hoge lob. d`Haese is nu in balbezit. d`Haese draait met de bal, schiet en ... Collogne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - LIEGE RFC 1:0

34e minuut.
d`Haese passt de bal in één keer door. Van Brussel is nu in balbezit. Van Brussel passt de bal in één keer door. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - LIEGE RFC 2:0

36e minuut.
Van de Kaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Kaart passt de bal in één keer door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank draait met de bal, schiet en ... Van Walleghem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - LIEGE RFC 2:1

38e minuut.
Sels is nu in balbezit. Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. d`Haese is nu in balbezit. d`Haese schiet op doel. Collogne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - LIEGE RFC 3:1

44e minuut.
Zwart geeft een lange en hoge pass. Bouter rent richting de bal. Van Brussel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Brussel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 36%, LIEGE RFC 64%.
FC Ajoin - LIEGE RFC 3:1

51e minuut.
Despagne met een sublieme pass. Van Brussel met een sublieme pass. Uijtebroek heeft problemen om de bal te vangen. d`Haese rent richting de bal. d`Haese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureyns geeft een lange en hoge pass. Van Brussel met een sublieme pass. Sels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collogne trapt de bal weg. Sels kopt de bal weg. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Inworp. Sels met een snelle inworp. Bouter bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Brussel geeft een hoge lob. Collogne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Van Brussel heeft problemen om de bal te vangen. Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. d`Haese rent richting de bal. d`Haese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 26%, LIEGE RFC 74%.
FC Ajoin - LIEGE RFC 3:1