Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0001
  • Stadion: MMCodd Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2906
MMCodd GRYFSzczecin
Attack Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dubuś de bal. Dubuś geeft een hoge lob. Zakrzyński onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MMCodd - GRYFSzczecin 1:0

17e minuut.
Kwapisz met een sublieme pass. Lenart is nu in balbezit. Kurzak begaat een overtreding. Kurzak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMCodd 47%, GRYFSzczecin 53%.
MMCodd - GRYFSzczecin 1:0

47e minuut.
Grzymkowski kopt de bal weg. Liturgista geeft een lange en hoge pass. Zakrzyński kan de bal niet met de borst controleren. Żuk is nu in balbezit. Żuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zakrzyński is nu in balbezit. Gowik verovert de bal door een tackle van achteren. Gowik passt de bal met de wreef. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Szajdel speelt de bal door. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kurzak is nu in balbezit. Kurzak geeft de bal voor. Żuk kopt de bal weg. Duchewicz rent richting de bal. Duchewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMCodd 36%, GRYFSzczecin 64%.
MMCodd - GRYFSzczecin 1:0