Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MinasTirith Podbeskidzie
nowa przest. Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Brejza passt de bal met de wreef. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dąblewski de bal. Dąblewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rytel neemt de hoekschop. Dąblewski krijgt zijn hoofd ertegen. Ignasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 1:0

6e minuut.
Magalski kopt de bal weg. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel geeft een lange en hoge pass. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 2:0

8e minuut.
Binkowski rent richting de bal. Rytel onderschept slim de pass. Rytel met een sublieme pass. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 3:0

10e minuut.
Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak speelt de bal door. Dędek geeft de bal voor. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Turewicz is nu in balbezit. Turewicz passt de bal in één keer door. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dędek onderschept slim de pass. Dędek geeft een hoge lob. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel. Ignasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 4:0

21e minuut.
Turewicz rent richting de bal. Stęplowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasikowski. Pasikowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Magalski trapt de bal weg van het doel. Żyłka rent richting de bal. Janiaczyk is nu in balbezit. Janiaczyk schiet op doel. Bamberek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 4:1

35e minuut.
Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Rytel kopt de bal weg. Dąblewski is nu in balbezit. Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rytel kopt de bal weg. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek probeert naar een medespeler te passen. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Magalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Rytel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Ignasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek geeft een lange en hoge pass. Brejza rent richting de bal. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rejman trapt de bal weg. Janiaczyk kopt de bal weg. Zieliński is nu in balbezit. Zieliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MinasTirith 19%, Podbeskidzie 81%.
MinasTirith - Podbeskidzie 4:1

47e minuut.
Brejza passt de bal in één keer door. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski passt de bal met de wreef. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Genca speelt de bal door. Turewicz probeert naar een medespeler te passen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Ignasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 5:1

51e minuut.
Rywczak heeft problemen om de bal te vangen. Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal in één keer door. Rywczak rent richting de bal. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 6:1

52e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een hoge lob. Dąblewski heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ignasz trapt de bal weg. Brejza kan de bal niet met de borst controleren. Brejza geeft de bal voor. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel. Ignasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wierzbicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brejza de bal. Brejza geeft een hoge lob. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 7:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyłka met de inworp. Biesiekierski speelt de bal door. Dąblewski heeft problemen om de bal te vangen. Dąblewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Burzawa kopt de bal weg. Brejza rent richting de bal. Brejza geeft een lange en hoge pass. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rywczak rent richting de bal. Rejman is nu in balbezit. Met opzet legt Wierzbicki zijn tegenspeler op de grond. Wierzbicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Rejman controleert de bal met de borst. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal in één keer door. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 8:1

73e minuut.
Daar is Brejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brejza speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel. Ignasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 9:1

74e minuut.
Genca is nu in balbezit. Rytel met een sublieme pass. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 10:1

79e minuut.
Żyłka kopt de bal weg. Dędek rent richting de bal. Dędek passt de bal met de wreef. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ignasz niet meer kan verder spelen. Misierewicz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski passt de bal met de wreef. Brejza is nu in balbezit. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 11:1

86e minuut.
Brejza passt de bal zonder na te denken. Daar is Rytel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rytel probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 12:1

90e minuut.
Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... Misierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Podbeskidzie 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MinasTirith 17%, Podbeskidzie 83%.
MinasTirith - Podbeskidzie 13:1