Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIELAWA 2024 BKS Zające
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brzozowski is nu in balbezit. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski onderschept slim de pass. Miśkowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkowiec schiet op doel. Kaźmierczak bokst de bal weg.

7e minuut.
Badziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal zonder na te denken. Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczególski de bal onder controle te krijgen. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski is nu in balbezit. Kruski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Swędera passt de bal in één keer door. Pawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Pawlicki passt de bal zonder na te denken. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ... Kaźmierczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Szczególski rent richting de bal. Szczególski geeft de bal voor. Klama is nu in balbezit. Miśkowiec onderschept slim de pass. Miśkowiec schiet op doel. Kaźmierczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny is nu in balbezit. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ... Kaźmierczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2024 - BKS Zające 1:0

41e minuut.
Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki geeft de bal voor. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2024 - BKS Zające 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIELAWA 2024 34%, BKS Zające 66%.
FC BIELAWA 2024 - BKS Zające 2:0

46e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny geeft de bal voor. Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Stołeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Stołeczny passt de bal zonder na te denken. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2024 - BKS Zające 3:0

90e minuut.
Czapek met de inworp. Kruski rent richting de bal. Kruski geeft een lange en hoge pass. Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Pierzchała geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIELAWA 2024 52%, BKS Zające 48%.
FC BIELAWA 2024 - BKS Zające 3:0