Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pokemon Zdradzieckie Mordeczki
Normal Tactiek Atak
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trerecki met een sublieme pass. Stathopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:1

5e minuut.
Moricone passt de bal zonder na te denken. Muziek rent richting de bal. Muziek geeft de bal voor. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:2

8e minuut.
Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk probeert naar een medespeler te passen. Debray rent richting de bal. Debray geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Florczyk passt de bal zonder na te denken. González Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Velasco geeft een hoge lob. Debray bereikt de bal nog maar net als eerste. Debray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moricone is nu in balbezit. Moricone haalt uit met een fantastische trap. Cichecki kopt de bal weg. Moricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moricone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:3

26e minuut.
Podraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Debray rent richting de bal. Moricone is nu in balbezit. Debray bereikt de bal nog maar net als eerste. Debray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:4

29e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek passt de bal in één keer door. Debray rent richting de bal. Moricone heeft problemen om de bal te vangen. Moricone draait met de bal, schiet en ... Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:5

34e minuut.
Inworp. Muziek met de inworp. Trerecki geeft een hoge lob. Stathopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Muziek met de inworp. Moricone rent richting de bal. Moricone passt de bal met de wreef. Stathopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:6

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzban trapt de bal weg. Kuliga kopt de bal weg. Moricone rent richting de bal. Moricone draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokemon 68%, Zdradzieckie Mordeczki 32%.
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:6

50e minuut.
Oryszczak is nu in balbezit. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk speelt de bal door. Debray is nu in balbezit. Debray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dzban met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oryszczak met de inworp. Trerecki rent richting de bal. Trerecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Moricone passt de bal zonder na te denken. Debray is nu in balbezit. Moricone is nu in balbezit. Moricone draait met de bal, schiet en ... Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Trerecki passt de bal in één keer door. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak passt de bal met de wreef. Daar is Moricone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moricone haalt uit met een fantastische trap. Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gołomp geeft de bal voor. Inworp. Muziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moricone kan de bal niet met de borst controleren. Moricone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sztandera geeft de bal voor. Inworp. Brzęczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podraza rent richting de bal. Podraza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Gołomp de bal. Debray bereikt de bal nog maar net als eerste. Debray passt de bal in één keer door. Moricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moricone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:7

80e minuut.
Florczyk heeft problemen om de bal te vangen. Trerecki rent richting de bal. Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Moricone is nu in balbezit. Moricone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
González Velasco met de inworp. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak geeft de bal voor. Stathopoulos rent richting de bal. Stathopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokemon 74%, Zdradzieckie Mordeczki 26%.
FC Pokemon - Zdradzieckie Mordeczki 0:7