Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skarpety FK Novi Pazar 1928
442 Tactiek 451
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Majda onderschept slim de pass. Sojka begaat een overtreding. Majda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szeremet met een snel genomen vrije trap. Paal!

16e minuut.
Zagórny onderschept slim de pass. Zagórny geeft een lange en hoge pass. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Fijołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - FK Novi Pazar 1928 1:0

18e minuut.
Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek rent richting de bal. Bieniek met een sublieme pass. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot met een sublieme pass. Klungelig pakt Konieczko de bal. Konieczko schiet op doel. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tułodziecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pałysz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz met een sublieme pass. Bieniek rent richting de bal. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bieniek rent richting de bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot speelt de bal door. Konieczko heeft problemen om de bal te vangen. Konieczko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarpety 60%, FK Novi Pazar 1928 40%.
FC Skarpety - FK Novi Pazar 1928 1:0

49e minuut.
Jaruga met de inworp. Fijołek is nu in balbezit. Fijołek met een sublieme pass. Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - FK Novi Pazar 1928 2:0

55e minuut.
Cegiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn rent richting de bal. Cegiełko onderschept slim de pass. Cegiełko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek haalt uit met een fantastische trap. Genca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - FK Novi Pazar 1928 2:1

71e minuut.
Jaruga met een sublieme pass. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal in één keer door. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Staniek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musiał komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarpety 54%, FK Novi Pazar 1928 46%.
FC Skarpety - FK Novi Pazar 1928 2:1