Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIELAWA 2024 FC Pokemon
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Mularski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasieńczyk onderschept slim de pass. Jasieńczyk met een sublieme pass. Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dłużewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szary neemt zijn aanloop. Machulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2024 - FC Pokemon 0:1

19e minuut.
Szary is nu in balbezit. Dłużewski rent richting de bal. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Szary verovert de bal door een tackle van achteren. Szary draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2024 - FC Pokemon 0:2

23e minuut.
Mularski rent richting de bal. Jasieńczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasieńczyk probeert naar een medespeler te passen. Szmuc rent richting de bal. Szmuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIELAWA 2024 69%, FC Pokemon 31%.
FC BIELAWA 2024 - FC Pokemon 0:2

52e minuut.
Kędziobrody geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Machulski met een harde bal richting middenveld. Stołeczny kopt de bal weg. Bazan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIELAWA 2024 56%, FC Pokemon 44%.
FC BIELAWA 2024 - FC Pokemon 0:2