Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waniusie Pławki FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Tobiaszowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosmalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tobiaszowski zijn tegenspeler op de grond. Tobiaszowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Tobiaszowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanowski is nu in balbezit. Romanowski speelt de bal door. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bakalia met een snelle inworp. Bury rent richting de bal. Bury speelt de bal door. Romanowski rent richting de bal. Romanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pieniążek speelt de bal door. Romanowski rent richting de bal. Romanowski passt de bal zonder na te denken. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kuśnierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rocki verovert de bal door een tackle van achteren. Rocki geeft een hoge lob. Daar is Ocypa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ryś rent richting de bal. Ryś met een sublieme pass. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waniusie - Pławki FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waniusie 59%, Pławki FC 41%.
Waniusie - Pławki FC 0:1

60e minuut.
Gryniewicki is nu in balbezit. Gryniewicki passt de bal met de wreef. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gryniewicki onderschept slim de pass. Ryś is nu in balbezit. Ryś speelt de bal door. Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bury geeft een hoge lob. Romankiewicz is nu in balbezit. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Bakalia rent richting de bal. Bakalia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waniusie 64%, Pławki FC 36%.
Waniusie - Pławki FC 0:1