Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzoki CF Rolnik Odcinek
Normal Tactiek stary kompost
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 47.7
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Szeregowy met een sublieme pass. Śmiechowicz is nu in balbezit. Ogierman verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Przyszlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

10e minuut.
Darlewski heeft problemen om de bal te vangen. Szeregowy verovert de bal door een tackle van achteren. Szeregowy geeft een hoge lob. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:1

12e minuut.
Szeregowy met een sublieme pass. Śmiechowicz is nu in balbezit. Ogierman verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:2

18e minuut.
Szeregowy is nu in balbezit. Szeregowy passt de bal zonder na te denken. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:3

19e minuut.
Wichorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplita bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski is nu in balbezit. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śmiechowicz kopt de bal weg. Szeregowy probeert de bal met de borst te controleren. Szeregowy passt de bal in één keer door. Ogierman rent richting de bal. Ogierman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Drzymont de bal. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński passt de bal zonder na te denken. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Soboczyński passt de bal zonder na te denken. Szeregowy met een sublieme pass. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szeregowy kopt de bal weg. Ogierman controleert de bal met de borst. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Darlewski de bal. Szeregowy is nu in balbezit. Szeregowy passt de bal in één keer door. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:4

32e minuut.
Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński geeft een lange en hoge pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman schiet op doel. Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Szeregowy onderschept slim de pass. Szeregowy passt de bal in één keer door. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Inworp. Wichorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy geeft de bal voor. Ogierman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft een lange en hoge pass. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:5

43e minuut.
Gowin met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ogierman zal de hoekschop nemen. Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzoki CF 72%, Rolnik Odcinek 28%.
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:6

48e minuut.
Kaplita bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski onderschept slim de pass. Wichorowski geeft een hoge lob. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wichorowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaplita de bal. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy draait met de bal, schiet en ... Darlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wichorowski is nu in balbezit. Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kaplita de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wichorowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Przyszlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ogierman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:7

53e minuut.
Wichorowski probeert naar een medespeler te passen. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy passt de bal zonder na te denken. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman schiet op doel. Przyszlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:8

54e minuut.
Drzymont is nu in balbezit. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een hoge lob. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Falkowski geeft een hoge lob. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński onderschept slim de pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Przyszlak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ogierman passt de bal in één keer door. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy met een sublieme pass. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Wichorowski met de inworp. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy geeft de bal voor. Ogierman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:9

67e minuut.
Daar is Fafelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichorowski met een sublieme pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński geeft de bal voor. Krukowski kopt de bal weg. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Przyszlak met een harde bal richting middenveld. Soboczyński kopt de bal weg. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy geeft een lange en hoge pass. Ogierman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:10

75e minuut.
Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy geeft de bal voor. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Śmiechowicz de bal. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Szeregowy de bal. Szeregowy geeft een lange en hoge pass. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Śmiechowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:11

80e minuut.
Daar is Kaplita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy passt de bal zonder na te denken. Wichorowski is nu in balbezit. Wichorowski haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak bokst de bal weg. Ogierman rent richting de bal. Ogierman schiet op doel. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Szeregowy met een sublieme pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:12

85e minuut.
Szeregowy is nu in balbezit. Szeregowy passt de bal in één keer door. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzoki CF 75%, Rolnik Odcinek 25%.
Krzoki CF - Rolnik Odcinek 0:13