Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
motor Górnik Wrocław
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Krystoforski kopt de bal weg. Piskuła rent richting de bal. Piskuła met een sublieme pass. Borczuch heeft problemen om de bal te vangen. Borczuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iwański is nu in balbezit. Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt passt de bal zonder na te denken. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Młot rent richting de bal. Balcerzak verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerzak speelt de bal door. Weigelt heeft problemen om de bal te vangen. Weigelt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Młot is nu in balbezit. Młot speelt de bal door. Urbańczyk rent richting de bal. Weigelt rent richting de bal. Weigelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Balcerzak rent richting de bal. Młot is nu in balbezit. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot haalt uit met een fantastische trap. Jędrzejak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Batory heeft problemen om de bal te vangen. Tański is nu in balbezit. Tański geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
motor - Górnik Wrocław 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: motor 52%, Górnik Wrocław 48%.
motor - Górnik Wrocław 1:0

46e minuut.
Krystoforski is nu in balbezit. Urbańczyk speelt de bal door. Iwański geeft een lange en hoge pass. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Balcerzak kopt de bal weg. Szmyd probeert de bal aan de voet te houden. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
motor - Górnik Wrocław 2:0

75e minuut.
Balcerzak passt de bal in één keer door. Cytowski rent richting de bal. Cytowski met een sublieme pass. Krystoforski is nu in balbezit. Krystoforski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
motor - Górnik Wrocław 3:0

79e minuut.
Hałapacz kopt de bal weg. Krystoforski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piskuła. Piskuła krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cytowski speelt de bal door. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pawlaczek passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot passt de bal in één keer door. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt draait met de bal, schiet en ... Jędrzejak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
motor - Górnik Wrocław 3:1

88e minuut.
Weiner rent richting de bal. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: motor 54%, Górnik Wrocław 46%.
motor - Górnik Wrocław 3:1