Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmos Licheń motor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Kroczek passt de bal in één keer door. Bidas is nu in balbezit. Borczuch verovert de bal door een tackle van achteren. Borczuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jędrzejak met een sublieme pass. Szumański kopt de bal weg. Cytowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała schiet op doel. Jędrzejak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz geeft een hoge lob. Szumański controleert de bal met de borst. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmos Licheń - motor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmos Licheń 53%, motor 47%.
Kosmos Licheń - motor 0:1

46e minuut.
Borczuch is nu in balbezit. Walusiak is nu in balbezit. Krystoforski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krystoforski krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Krzyżok controleert de bal met de borst. Borczuch onderschept slim de pass. Krystoforski is nu in balbezit. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmos Licheń - motor 0:2

54e minuut.
Weiner rent richting de bal. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak speelt de bal door. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger verovert de bal door een tackle van achteren. Beger passt de bal in één keer door. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hałapacz met de inworp. Krystoforski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystoforski geeft de bal voor. Tański rent richting de bal. Tański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmos Licheń 55%, motor 45%.
Kosmos Licheń - motor 0:2