Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drakkar White Tower FC Bydlaki
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Sęp kan de bal niet met de borst controleren. Sęp speelt de bal door. Puszkin rent richting de bal. Pawluk onderschept slim de pass. Pawluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bujok de bal onder controle te krijgen. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna schiet op doel. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Madej is nu in balbezit. Aliancki verovert de bal door een tackle van achteren. Aliancki met een sublieme pass. Daar is Łabuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Różycki kopt de bal weg. Leszko is nu in balbezit. Leszko probeert naar een medespeler te passen. Łabuński rent richting de bal. Łabuński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuński onderschept slim de pass. Łabuński speelt de bal door. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik geeft de bal voor. Szczerbaniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Dzban de bal onder controle te krijgen. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko passt de bal zonder na te denken. Łabuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aliancki rent richting de bal. Aliancki passt de bal met de wreef. Madej rent richting de bal. Łabuński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szluga heeft problemen om de bal te vangen. Sęp verovert de bal door een tackle van achteren. Sęp geeft een lange en hoge pass. Lufa rent richting de bal. Lufa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szluga rent richting de bal. Szluga met een sublieme pass. Łabuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuński haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drakkar White Tower - FC Bydlaki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drakkar White Tower 62%, FC Bydlaki 38%.
Drakkar White Tower - FC Bydlaki 0:1

49e minuut.
Łabuński is nu in balbezit. Łabuński passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sęp de bal onder controle te krijgen. Szluga is nu in balbezit. Szluga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Łabuński is nu in balbezit. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki geeft een hoge lob. Kosznik rent richting de bal. Kosznik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Drywa passt de bal zonder na te denken. Szluga rent richting de bal. Sęp rent richting de bal. Szluga is nu in balbezit. Szluga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drakkar White Tower - FC Bydlaki 0:2

64e minuut.
Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Mumowski rent richting de bal. Łabuński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuński draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Szluga rent richting de bal. Łabuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuński schiet op doel. Holz verovert de bal door een tackle van achteren. Leszko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kosznik met de inworp. Klungelig pakt Szluga de bal. Szulimowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szluga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szluga neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drakkar White Tower - FC Bydlaki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drakkar White Tower 74%, FC Bydlaki 26%.
Drakkar White Tower - FC Bydlaki 0:3