Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
druzynka1 Los Colchoneros
Normal Tactiek Colcho
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 37.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Feoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guedes de bal. Guedes speelt de bal door. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guedes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Drzymont trapt de bal weg van het doel. Docampo rent richting de bal. Docampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guedes is nu in balbezit. Guedes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka1 - Los Colchoneros 0:1

8e minuut.
Feoli probeert de bal aan de voet te houden. Espinosa rent richting de bal. Przedpełski is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jankowiak is nu in balbezit. Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes passt de bal in één keer door. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Przedpełski de bal. Feoli speelt de bal door. Guedes rent richting de bal. Guedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka1 - Los Colchoneros 0:2

29e minuut.
Laddach trapt de bal weg van het doel. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka1 - Los Colchoneros 0:3

32e minuut.
Loockx passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guedes de bal. Guedes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Drzymont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Loockx speelt de bal door. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes draait met de bal, schiet en ... Laddach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espinosa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Loockx speelt de bal door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes haalt uit met een fantastische trap. Drzymont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Niewiadomski met een snelle inworp. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx passt de bal met de wreef. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Drzymont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: druzynka1 82%, Los Colchoneros 18%.
druzynka1 - Los Colchoneros 0:3

47e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski geeft de bal voor. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel. Drzymont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Niewiadomski met een snelle inworp. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx passt de bal zonder na te denken. Guedes is nu in balbezit. Guedes haalt uit met een fantastische trap. Drzymont bokst de bal weg.

52e minuut.
Feoli geeft een lange en hoge pass. Laddach kopt de bal weg. Feoli probeert naar een medespeler te passen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Loockx probeert naar een medespeler te passen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Guedes rent richting de bal. Guedes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka1 - Los Colchoneros 0:4

65e minuut.
Przedpełski is nu in balbezit. Feoli verovert de bal door een tackle van achteren. Feoli probeert naar een medespeler te passen. Guedes rent richting de bal. Guedes schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Docampo is nu in balbezit. Docampo geeft de bal voor. Guedes is nu in balbezit. Guedes draait met de bal, schiet en ... Laddach probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niewiadomski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guedes springt en kopt de bal. Drzymont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jankowiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Niewiadomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiadomski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jankowiak trapt de bal weg van het doel. Docampo controleert de bal met de borst. Docampo geeft de bal voor. Guedes is nu in balbezit. Guedes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Feoli passt de bal zonder na te denken. Espinosa is nu in balbezit. Guedes rent richting de bal. Guedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka1 - Los Colchoneros 0:5

89e minuut.
Jaruga heeft problemen om de bal te vangen. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski passt de bal in één keer door. Guedes rent richting de bal. Guedes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: druzynka1 82%, Los Colchoneros 18%.
druzynka1 - Los Colchoneros 0:5