Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki KS Sokołów
532 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 29.3
very good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Osmanović speelt de bal door. Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski passt de bal met de wreef. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Osmanović de bal. Chmielewski rent richting de bal. Klungelig pakt Osmanović de bal. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bilicz met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Blank legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chmielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Prus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel. Prus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Prus trapt de bal weg van het doel. Misiurek kopt de bal weg. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Romaniuk rent richting de bal. Borzyszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaniuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Romaniuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel. Prus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Blank trapt de bal weg. Romaniuk kopt de bal weg. Chraca probeert de bal aan de voet te houden. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Henderyckx speelt de bal door. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salach krijgt een gele kaart. Osmanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 1:0

24e minuut.
Blank geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilicz met de inworp. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Prus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmanović rent richting de bal. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 2:0

26e minuut.
Łątka onderschept slim de pass. Łątka geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Osmanović rent richting de bal. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Prus bokst de bal weg.

28e minuut.
Misiurek geeft een lange en hoge pass. Blank controleert de bal met de borst. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Prus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 3:0

35e minuut.
Ćwiacz kopt de bal weg. Henderyckx probeert de bal met de borst te controleren. Henderyckx passt de bal zonder na te denken. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Prus bokst de bal weg.

40e minuut.
Ługowski probeert naar een medespeler te passen. Bilicz rent richting de bal. Misiurek speelt de bal door. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Prus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 4:0

42e minuut.
Osmanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danielczy de bal. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. Osmanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 21%, KS Sokołów 79%.
Ruch Hajduki - KS Sokołów 4:0

47e minuut.
Salach met een sublieme pass. Daar is Polański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx geeft een hoge lob. Chmielewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 5:0

48e minuut.
Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Salach kopt de bal weg. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 6:0

56e minuut.
Daar is Salach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx speelt de bal door. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. Prus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 7:0

61e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski geeft een hoge lob. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Prus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 8:0

66e minuut.
Misiurek passt de bal met de wreef. Chmielewski rent richting de bal. Met opzet legt Blank zijn tegenspeler op de grond. Blank krijgt een gele kaart. Chmielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osmanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Blank rent richting de bal. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Prus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Prus met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prus bokst de bal weg. Osmanović springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 9:0

75e minuut.
Chraca passt de bal zonder na te denken. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović geeft een hoge lob. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Prus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 10:0

78e minuut.
Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Henderyckx met een sublieme pass. Bilicz rent richting de bal. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 11:0

78e minuut.
Chmielewski speelt de bal door. Osmanović is nu in balbezit. Suszczyk speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx passt de bal zonder na te denken. Osmanović probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bilicz onderschept slim de pass. Bilicz geeft een hoge lob. Osmanović kopt de bal weg. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Sokołów 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 22%, KS Sokołów 78%.
Ruch Hajduki - KS Sokołów 12:0