Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Lipniki Żrące Łasice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Fąk probeert naar een medespeler te passen. Ogryzek rent richting de bal. Kwella is nu in balbezit. Ogryzek verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryzek schiet op doel. Chlewiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pyczółka probeert naar een medespeler te passen. Fąk rent richting de bal. Fąk speelt de bal door. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca onderschept slim de pass. Krzynówek is nu in balbezit. Chraca is nu in balbezit. Chraca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brajewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyliński met een snelle inworp. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Przygoda is nu in balbezit. Chojna onderschept slim de pass. Chojna met een sublieme pass. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - Żrące Łasice 0:1

40e minuut.
Psikuta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ogryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogryzek passt de bal zonder na te denken. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Lipniki 40%, Żrące Łasice 60%.
Huragan Lipniki - Żrące Łasice 0:1

57e minuut.
Kwella rent richting de bal. Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta speelt de bal door. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Lipniki 51%, Żrące Łasice 49%.
Huragan Lipniki - Żrące Łasice 0:1