Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki GKS Katowice88
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osmanović de bal. Osmanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Misiurek speelt de bal door. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz geeft een hoge lob. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Henderyckx passt de bal in één keer door. Oswos rent richting de bal. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oswos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Henderyckx de bal. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Osmanović rent richting de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 1:0

12e minuut.
Oswos probeert naar een medespeler te passen. Frycz probeert de bal aan de voet te houden. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 2:0

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pawłowski trapt de bal weg van het doel. Bilicz kopt de bal weg. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mroczka rent richting de bal. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski passt de bal zonder na te denken. Osmanović rent richting de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski passt de bal met de wreef. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ługowski geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Cieślak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 3:0

21e minuut.
Szpila rent richting de bal. Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek speelt de bal door. Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oswos heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 4:0

23e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski passt de bal in één keer door. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mroczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Osmanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 5:0

34e minuut.
Braña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślepecki. Braña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Braña met een snel genomen vrije trap. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 6:0

35e minuut.
Chmielewski passt de bal zonder na te denken. Henderyckx met een sublieme pass. Osmanović is nu in balbezit. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 7:0

36e minuut.
Karaczan is nu in balbezit. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski met een sublieme pass. Osmanović rent richting de bal. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz passt de bal in één keer door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft een hoge lob. Osmanović springt en kopt de bal. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 8:0

45e minuut.
Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Henderyckx geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 16%, GKS Katowice88 84%.
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 9:0

48e minuut.
Daar is Osmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mroczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osmanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chmielewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Szpila probeert de bal aan de voet te houden. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 10:0

50e minuut.
Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek geeft een lange en hoge pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Osmanović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pawłowski geeft een lange en hoge pass. Braña is nu in balbezit. Braña passt de bal zonder na te denken. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz geeft een hoge lob. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 11:0

58e minuut.
Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek met een sublieme pass. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 12:0

59e minuut.
Bilicz passt de bal met de wreef. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski met een sublieme pass. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karaczan kopt de bal weg. Henderyckx probeert de bal met de borst te controleren. Henderyckx geeft een lange en hoge pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 13:0

64e minuut.
Cieślak met een harde bal richting middenveld. Misiurek kopt de bal weg. Henderyckx speelt de bal door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 14:0

66e minuut.
Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski geeft de bal voor. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 15:0

74e minuut.
Osmanović rent richting de bal. Pawłowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanović. Osmanović krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cetner rent richting de bal. Ługowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowski geeft een hoge lob. Osmanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 16:0

81e minuut.
Łątka geeft een lange en hoge pass. Mroczka heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oswos de bal onder controle te krijgen. Cieślak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 17:0

83e minuut.
Teodorczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garus met een snelle inworp. Karaczan rent richting de bal. Karaczan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Cieślak speelt de bal door. Klungelig pakt Misiurek de bal. Misiurek met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cieślak met een harde bal richting middenveld. Henderyckx kopt de bal weg. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek geeft een hoge lob. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 21%, GKS Katowice88 79%.
Ruch Hajduki - GKS Katowice88 18:0