Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada Twierdza Poznań
523 eklapa Tactiek 451
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Muraś is nu in balbezit. Muraś speelt de bal door. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Zdolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zbozień rent richting de bal. Reks onderschept slim de pass. Reks geeft de bal voor. Maśnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 1:0

9e minuut.
Koszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daszewski komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Nartowski geeft een hoge lob. Daszewski kopt de bal weg. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Skowronek trapt de bal weg van het doel. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nieznośny passt de bal zonder na te denken. Jeleń is nu in balbezit. Jeleń passt de bal zonder na te denken. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jeleń probeert naar een medespeler te passen. Daszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszewski passt de bal in één keer door. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kieslich heeft problemen om de bal te vangen. Jeleń is nu in balbezit. Jeleń draait met de bal, schiet en ... Skowronek bokst de bal weg.

24e minuut.
Reks rent richting de bal. Reks probeert naar een medespeler te passen. Daszewski rent richting de bal. Daszewski haalt uit met een fantastische trap. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 2:0

26e minuut.
Reks passt de bal zonder na te denken. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maśnik de bal. Maśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Grot de bal. Daszewski rent richting de bal. Daszewski passt de bal zonder na te denken. Maśnik rent richting de bal. Maśnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reks geeft een hoge lob. Daszewski controleert de bal met de borst. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 3:0

38e minuut.
Maśnik is nu in balbezit. Maśnik passt de bal zonder na te denken. Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń onderschept slim de pass. Jeleń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marciński is nu in balbezit. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Reks passt de bal met de wreef. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 13%, Twierdza Poznań 87%.
Paginator Armada - Twierdza Poznań 3:0

48e minuut.
Muraś is nu in balbezit. Muraś geeft een hoge lob. Daszewski heeft problemen om de bal te vangen. Jeleń rent richting de bal. Jeleń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Grot de bal. Daszewski is nu in balbezit. Daszewski met een sublieme pass. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 4:0

54e minuut.
Majchrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń passt de bal in één keer door. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 5:0

57e minuut.
Rydel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydel passt de bal met de wreef. Daszewski probeert naar een medespeler te passen. Maśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 6:0

58e minuut.
Grot geeft een hoge lob. Reks rent richting de bal. Reks probeert naar een medespeler te passen. Jeleń rent richting de bal. Jeleń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rydel onderschept slim de pass. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski geeft een hoge lob. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik draait met de bal, schiet en ... Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Reks geeft een hoge lob. Doeltrap. Skowronek trapt de bal weg. Klungelig pakt Zdolski de bal. Zdolski geeft een lange en hoge pass. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jeleń met een sublieme pass. Maśnik rent richting de bal. Jeleń rent richting de bal. Jeleń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 7:0

73e minuut.
Majchrowicz geeft een lange en hoge pass. Zdolski heeft problemen om de bal te vangen. Tyszko rent richting de bal. Zdolski onderschept slim de pass. Zdolski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeleń is nu in balbezit. Jeleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 8:0

78e minuut.
Daszewski passt de bal zonder na te denken. Jeleń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kieslich. Kieslich krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Daszewski onderschept slim de pass. Zdolski met een sublieme pass. Jeleń speelt de bal door. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Twierdza Poznań 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 21%, Twierdza Poznań 79%.
Paginator Armada - Twierdza Poznań 9:0