Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żrące Łasice KS Sokołów
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 28
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rybiałek geeft een lange en hoge pass. Cegła is nu in balbezit. Ćwieląg begaat een overtreding. Ćwieląg krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Klungelig pakt Jańczak de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Łasice - KS Sokołów 0:1

3e minuut.
Chojna probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cegła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Łasice - KS Sokołów 0:2

6e minuut.
Cieślewicz is nu in balbezit. Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Polański probeert naar een medespeler te passen. Bonk rent richting de bal. Bonk schiet op doel. Chlewiński bokst de bal weg.

10e minuut.
Krzynówek kopt de bal weg. Daar is Salach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca draait met de bal, schiet en ... Prus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Łasice - KS Sokołów 1:2

36e minuut.
Ćwieląg passt de bal zonder na te denken. Daar is Chojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Łasice - KS Sokołów 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żrące Łasice 43%, KS Sokołów 57%.
Żrące Łasice - KS Sokołów 1:3

46e minuut.
Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek passt de bal zonder na te denken. Ćwieląg rent richting de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ćwiacz is nu in balbezit. Ćwiacz geeft een lange en hoge pass. Bonk kopt de bal weg. Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Łasice - KS Sokołów 1:4

65e minuut.
Suszczyk met een sublieme pass. Bonk is nu in balbezit. Bonk passt de bal met de wreef. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cegła rent richting de bal. Cegła geeft een hoge lob. Cieślewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chraca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Komórka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Bonk rent richting de bal. Bonk draait met de bal, schiet en ... Boryna probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Łasice - KS Sokołów 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żrące Łasice 62%, KS Sokołów 38%.
Żrące Łasice - KS Sokołów 1:5