Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unstoppable Krakowscy Kolarze
451 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Soyer probeert naar een medespeler te passen. Faucher heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patriak. Patriak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ştefănescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Patriak de bal. Larotonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda haalt uit met een fantastische trap. Patriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:1

7e minuut.
Balcerowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawron begaat een overtreding. Gawron krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Pedroni passt de bal met de wreef. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher draait met de bal, schiet en ... Morda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Morda trapt de bal weg. Larotonda kopt de bal weg. Faucher rent richting de bal. Faucher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:2

26e minuut.
Morda probeert naar een medespeler te passen. Larotonda kopt de bal weg. Faucher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wiergowski passt de bal zonder na te denken. Babik rent richting de bal. Babik probeert naar een medespeler te passen. Ciutol rent richting de bal. Ciutol schiet op doel. Stokkeland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu geeft de bal voor. Faucher kopt de bal weg. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer schiet op doel. Morda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Szopeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedroni rent richting de bal. Pedroni met een sublieme pass. Soyer rent richting de bal. Soyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Gawron de bal. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz met een sublieme pass. Soyer is nu in balbezit. Soyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Patriak rent richting de bal. Larotonda verovert de bal door een tackle van achteren. Larotonda speelt de bal door. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Babik rent richting de bal. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni passt de bal zonder na te denken. Faucher is nu in balbezit. Faucher schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Pedroni met een sublieme pass. Larotonda rent richting de bal. Larotonda passt de bal zonder na te denken. Soyer rent richting de bal. Soyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:3

44e minuut.
Ştefănescu met een sublieme pass. Pedroni rent richting de bal. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Larotonda probeert de bal aan de voet te houden. Faucher is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balcerowicz zal de hoekschop nemen. Daar is Faucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faucher schiet op doel. Morda bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Morda niet meer kan verder spelen. Ambroziak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 76%, Krakowscy Kolarze 24%.
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:3

48e minuut.
Patriak rent richting de bal. Faucher rent richting de bal. Faucher passt de bal zonder na te denken. Soyer is nu in balbezit. Soyer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:4

49e minuut.
Patriak speelt de bal door. Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher onderschept slim de pass. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz geeft een hoge lob. Ambroziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soyer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:5

52e minuut.
Sánchez Capdevila onderschept slim de pass. Balcerowicz speelt de bal door. Patriak is nu in balbezit. Faucher onderschept slim de pass. Faucher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ambroziak met een harde bal richting middenveld. Larotonda kopt de bal weg. Szopeński rent richting de bal. Soyer rent richting de bal. Soyer geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Larotonda is nu in balbezit. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda is nu in balbezit. Faucher rent richting de bal. Faucher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:6

62e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Szopeński is nu in balbezit. Szopeński geeft een lange en hoge pass. Faucher is nu in balbezit. Faucher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak met een sublieme pass. Szopeński rent richting de bal. Szopeński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ştefănescu met de inworp. Szopeński geeft een hoge lob. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher schiet op doel. Ambroziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:7

71e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher onderschept slim de pass. Larotonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Babik heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal in één keer door. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ambroziak trapt de bal weg van het doel. Balcerowicz speelt de bal door. Faucher rent richting de bal. Faucher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Larotonda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Faucher de bal. Patriak rent richting de bal. Faucher verovert de bal door een tackle van achteren. Faucher draait met de bal, schiet en ... Ambroziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:8

86e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni geeft een hoge lob. Faucher maakt een snoekduik en kopt de bal. Ambroziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Wichorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 74%, Krakowscy Kolarze 26%.
Unstoppable - Krakowscy Kolarze 0:9