Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasiak Kraków Unstoppable
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol verovert de bal door een tackle van achteren. Ciutol schiet op doel. Dyjak probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiak Kraków - Unstoppable 0:1

20e minuut.
Wiergowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciutol de bal. Słodyczka is nu in balbezit. Ciutol onderschept slim de pass. Ciutol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiak Kraków 57%, Unstoppable 43%.
Pasiak Kraków - Unstoppable 0:1

50e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Sławoj met een sublieme pass. Etkowski is nu in balbezit. Klimkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Puchała is nu in balbezit. Patriak begaat een overtreding. Puchała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyjak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wichorowski is nu in balbezit. Tański onderschept slim de pass. Tański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pasiak Kraków - Unstoppable 1:1

61e minuut.
Morda trapt de bal weg. Babik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Etkowski de bal onder controle te krijgen. Ciutol is nu in balbezit. Ciutol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wichorowski met een sublieme pass. Białokozowicz rent richting de bal. Gawron maakt een afschuwelijke overtreding. Gawron krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Patriak probeert naar een medespeler te passen. Ciutol is nu in balbezit. Słodyczka is nu in balbezit. Ciutol verovert de bal door een tackle van achteren. Ciutol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasiak Kraków - Unstoppable 1:2

78e minuut.
Geppert met een snelle inworp. Tański rent richting de bal. Tański geeft een hoge lob. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasiak Kraków 41%, Unstoppable 59%.
Pasiak Kraków - Unstoppable 1:2