Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Żyrafy Szmacianka Katowice
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Chrzanowski passt de bal met de wreef. Guzek is nu in balbezit. Palizas is nu in balbezit. Guzek onderschept slim de pass. Guzek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Piękoś trapt de bal weg van het doel. Tatarowicz kopt de bal weg. Maślanka is nu in balbezit. Guzek is nu in balbezit. Guzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Szmacianka Katowice 1:0

9e minuut.
Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaranowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaranowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćmich heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz draait met de bal, schiet en ... Wrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zielone Żyrafy - Szmacianka Katowice 1:1

11e minuut.
Zacharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharski passt de bal zonder na te denken. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka verovert de bal door een tackle van achteren. Maślanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Śmiecikowski is nu in balbezit. Maślanka verovert de bal door een tackle van achteren. Maślanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Palizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maślanka is nu in balbezit. Maślanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Szmacianka Katowice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 47%, Szmacianka Katowice 53%.
Zielone Żyrafy - Szmacianka Katowice 2:1

51e minuut.
Koks is nu in balbezit. Włudarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Włudarczyk geeft een lange en hoge pass. Blaszak is nu in balbezit. Blaszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Proksa heeft problemen om de bal te vangen. Guzek rent richting de bal. Guzek speelt de bal door. Maślanka rent richting de bal. Maślanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Szmacianka Katowice 3:1

87e minuut.
Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz passt de bal in één keer door. Tatarowicz is nu in balbezit. Karolkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karolkiewicz schiet op doel. Wrocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 56%, Szmacianka Katowice 44%.
Zielone Żyrafy - Szmacianka Katowice 3:1