Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State Incredible Players
Save The Rave Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Süneroğlu geeft een hoge lob. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel onderschept slim de pass. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dosedla met een sublieme pass. Majellaro rent richting de bal. Majellaro geeft een hoge lob. Daar is Teufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Pulower verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moldenhauer is nu in balbezit. Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel haalt uit met een fantastische trap. Pulower probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 1:0

7e minuut.
Drzymont probeert naar een medespeler te passen. Podziorny heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny geeft een lange en hoge pass. Daar is Teufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel verovert de bal door een tackle van achteren. Villarroel geeft een hoge lob. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Teufel onderschept slim de pass. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Dosedla rent richting de bal. Dosedla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 2:0

14e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Teufel is nu in balbezit. Teufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 3:0

15e minuut.
Bustamante passt de bal zonder na te denken. Paluch is nu in balbezit. Teufel onderschept slim de pass. Teufel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Majellaro is nu in balbezit. Majellaro geeft een hoge lob. Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel is nu in balbezit. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Paluch met een harde bal richting middenveld. Dosedla rent richting de bal. Lewiński maakt een afschuwelijke overtreding. Lewiński krijgt een gele kaart. Dosedla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Teufel rent richting de bal. Majellaro is nu in balbezit. Majellaro passt de bal met de wreef. Teufel is nu in balbezit. Teufel schiet op doel. Pulower kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel geeft een lange en hoge pass. Pulower probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęplowski geeft een hoge lob. Paluch rent richting de bal. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Majellaro de bal. Majellaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Majellaro probeert de bal met de borst te controleren. Majellaro geeft de bal voor. Teufel rent richting de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Pulower probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 4:0

35e minuut.
Pulower trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majellaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dosedla rent richting de bal. Dosedla schiet op doel. Pulower bokst de bal weg. Klungelig pakt Stanowski de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ziemianin is nu in balbezit. Villarroel verovert de bal door een tackle van achteren. Villarroel passt de bal zonder na te denken. Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 5:0

40e minuut.
Villarroel passt de bal met de wreef. Majellaro rent richting de bal. Majellaro geeft een lange en hoge pass. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stęplowski de bal onder controle te krijgen. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 6:0

45e minuut.
Dosedla met de inworp. Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro passt de bal zonder na te denken. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 19%, Incredible Players 81%.
Blue Mountain State - Incredible Players 6:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majellaro met een snelle inworp. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Pulower werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 7:0

48e minuut.
Süneroğlu geeft een lange en hoge pass. Teufel kopt de bal weg. Placykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro verovert de bal door een tackle van achteren. Majellaro haalt uit met een fantastische trap. Pulower probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 8:0

51e minuut.
Pyk probeert naar een medespeler te passen. Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro geeft een hoge lob. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Stęplowski geeft de bal voor. Teufel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paluch. Paluch krijgt een gele kaart. Teufel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bustamante neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 9:0

53e minuut.
Inworp. Stęplowski met een snelle inworp. Majellaro speelt de bal door. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stęplowski geeft de bal voor. Teufel rent richting de bal. Dosedla is nu in balbezit. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Majellaro geeft een hoge lob. Dosedla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosedla passt de bal zonder na te denken. Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 10:0

59e minuut.
Süneroğlu is nu in balbezit. Süneroğlu passt de bal met de wreef. Dosedla rent richting de bal. Dosedla geeft de bal voor. Teufel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majellaro neemt de hoekschop. Klungelig pakt Villarroel de bal. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 11:0

63e minuut.
Placykiewicz geeft een hoge lob. Daar is Majellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majellaro met een sublieme pass. Dosedla is nu in balbezit. Dosedla geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. Pulower werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 12:0

70e minuut.
Süneroğlu speelt de bal door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante passt de bal met de wreef. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Pyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosedla rent richting de bal. Dosedla geeft een hoge lob. Teufel rent richting de bal. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dosedla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl speelt de bal door. Bustamante speelt de bal door. Klungelig pakt Teufel de bal. Teufel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Majellaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Placykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dosedla rent richting de bal. Dosedla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Majellaro geeft een lange en hoge pass. Ziemianin is nu in balbezit. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stanowski de bal onder controle te krijgen. Pulower kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 13:0

82e minuut.
Süneroğlu kopt de bal weg. Bustamante rent richting de bal. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Placykiewicz de bal. Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 14:0

84e minuut.
Cwyl is nu in balbezit. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Teufel rent richting de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel geeft een lange en hoge pass. Daar is Dosedla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosedla schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Majellaro neemt de hoekschop. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Pulower werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Paluch heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Incredible Players 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 12%, Incredible Players 88%.
Blue Mountain State - Incredible Players 15:0