Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woskar Szklarska Poręba KS Pasiaczek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Mięcławek met een sublieme pass. Daar is Hyjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek passt de bal zonder na te denken. Daar is Stubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sochacki rent richting de bal. Sochacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - KS Pasiaczek 0:1

22e minuut.
Struzik is nu in balbezit. Struzik passt de bal zonder na te denken. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki haalt uit met een fantastische trap. Śmieszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - KS Pasiaczek 0:2

40e minuut.
Jeleń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nawotczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woskar Szklarska Poręba 39%, KS Pasiaczek 61%.
Woskar Szklarska Poręba - KS Pasiaczek 0:2

51e minuut.
Struzik rent richting de bal. Nawotczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Struzik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Struzik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kin is nu in balbezit. Mięcławek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin. Mięcławek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mięcławek kan niet meer verder spelen. Rutecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woskar Szklarska Poręba 44%, KS Pasiaczek 56%.
Woskar Szklarska Poręba - KS Pasiaczek 0:2