Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aschauer Kickers CHAD United
Normal Tactiek 424
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Parobczy verovert de bal door een tackle van achteren. Polakiewicz is nu in balbezit. Figielski onderschept slim de pass. Parobczy verovert de bal door een tackle van achteren. Parobczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aschauer Kickers 45%, CHAD United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aschauer Kickers - CHAD United 0:0

49e minuut.
Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małosolny. Małosolny krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Nowotniak passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Brożek rent richting de bal. Brożek draait met de bal, schiet en ... Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Licheński speelt de bal door. Parobczy kopt de bal weg. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożek rent richting de bal. Brożek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz met een sublieme pass. Rejski is nu in balbezit. Grocholski verovert de bal door een tackle van achteren. Grocholski passt de bal in één keer door. Wielgusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Borczuch speelt de bal door. Brzęk is nu in balbezit. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek is nu in balbezit. Brożek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brożek rent richting de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek haalt uit met een fantastische trap. Gontarewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aschauer Kickers 65%, CHAD United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aschauer Kickers - CHAD United 0:0