Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAD United Carenage United
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch passt de bal met de wreef. Politankiewicz met een sublieme pass. Brożek rent richting de bal. Brożek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arndt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borczuch rent richting de bal. Joachimowicz onderschept slim de pass. Joachimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Malinowski rent richting de bal. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - Carenage United 0:1

28e minuut.
Peszko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAD United - Carenage United 1:1

36e minuut.
Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk rent richting de bal. Figielski rent richting de bal. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Politankiewicz met de inworp. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Malinowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - Carenage United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAD United 53%, Carenage United 47%.
CHAD United - Carenage United 2:1

52e minuut.
Gontarewicz is nu in balbezit. Malinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malinowski met een sublieme pass. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk haalt uit met een fantastische trap. Wielgusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Drewno met een sublieme pass. Zasada is nu in balbezit. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nowotniak speelt de bal door. Peszko heeft problemen om de bal te vangen. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek schiet op doel. Trojanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAD United - Carenage United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAD United 54%, Carenage United 46%.
CHAD United - Carenage United 3:1