Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Piekło CHAD United
352 Tactiek 424
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 24.6
solid Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Frontczek rent richting de bal. Frontczek met een sublieme pass. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera draait met de bal, schiet en ... Wielgusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Frontczek rent richting de bal. Frontczek probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Figielski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Niemyski probeert naar een medespeler te passen. Widera rent richting de bal. Widera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 1:0

13e minuut.
Wielgusiak met een sublieme pass. Nowotniak kopt de bal weg. Łysko met een sublieme pass. Widera is nu in balbezit. Widera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Borczuch rent richting de bal. Sokołowski onderschept slim de pass. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 2:0

20e minuut.
Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Dębiński speelt de bal door. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera haalt uit met een fantastische trap. Fraczek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 3:0

23e minuut.
Daar is Widera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widera passt de bal met de wreef. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski schiet op doel. Figielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 4:0

30e minuut.
Borczuch probeert naar een medespeler te passen. Degryse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gontarewicz geeft een hoge lob. Politankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Politankiewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio speelt de bal door. Brożek rent richting de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Socki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak speelt de bal door. Daar is Jarosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Pazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degryse geeft een lange en hoge pass. Widera rent richting de bal. Widera schiet op doel. Wielgusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 5:0

37e minuut.
Łysko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko met een sublieme pass. Degryse probeert naar een medespeler te passen. Widera rent richting de bal. Widera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Łysko kopt de bal weg. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowotniak. Frontczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łysko wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Piekło 37%, CHAD United 63%.
CF Piekło - CHAD United 6:0

52e minuut.
Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski geeft een lange en hoge pass. Fraczek heeft problemen om de bal te vangen. Widera is nu in balbezit. Widera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rejski geeft een hoge lob. Dębiński rent richting de bal. Dębiński speelt de bal door. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dębiński probeert naar een medespeler te passen. Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski onderschept slim de pass. Sokołowski haalt uit met een fantastische trap. Wielgusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 7:0

77e minuut.
Kieliński is nu in balbezit. Kieliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 8:0

80e minuut.
Łysko speelt de bal door. Borczuch geeft de bal voor. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek is nu in balbezit. Brożek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Borczuch speelt de bal door. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Piekło - CHAD United 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Piekło 30%, CHAD United 70%.
CF Piekło - CHAD United 8:1