Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team ŁDZ CHOJNY
1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
54% Spel op eigen helft 46%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten poor
good Passen poor
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Wyżykowski kopt de bal weg. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz geeft de bal voor. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fordamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 1:0

5e minuut.
Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa geeft een hoge lob. Fordamski heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wyżykowski geeft de bal voor. Barbosa probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Iloniak rent richting de bal. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iloniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Szczutowski passt de bal in één keer door. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel. Harasimczuk bokst de bal weg. Klungelig pakt Piórko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 2:0

18e minuut.
Koszakow met een sublieme pass. Iloniak rent richting de bal. Wielebny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iloniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbosa komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 3:0

20e minuut.
Kędra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kowalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Szczutowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szczutowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Koszakow rent richting de bal. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow geeft een lange en hoge pass. Iloniak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Iloniak is nu in balbezit. Piórko is nu in balbezit. Iloniak onderschept slim de pass. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 4:0

39e minuut.
Piórko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koszakow zal de hoekschop nemen. Iloniak krijgt zijn hoofd ertegen. Fordamski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 5:0

40e minuut.
Wyżykowski passt de bal in één keer door. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow passt de bal zonder na te denken. Iloniak rent richting de bal. Iloniak schiet op doel. Harasimczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 6:0

42e minuut.
Rogóż is nu in balbezit. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 7:0

44e minuut.
Koszakow is nu in balbezit. Koszakow geeft een hoge lob. Fordamski rent richting de bal. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 55%, ŁDZ CHOJNY 45%.
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 7:0

48e minuut.
Passaretti verovert de bal door een tackle van achteren. Passaretti geeft een hoge lob. Piórko is nu in balbezit. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 8:0

51e minuut.
Piórko kopt de bal weg. Daar is Wielebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa speelt de bal door. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 9:0

54e minuut.
Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow passt de bal in één keer door. Daar is Piórko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 10:0

58e minuut.
Bảo Huy passt de bal in één keer door. Koszakow geeft een hoge lob. Daar is Fordamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak schiet op doel. Harasimczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Wyżykowski de bal. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszakow met de inworp. Klungelig pakt Orzechowski de bal. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iloniak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 11:0

81e minuut.
Albijanić is nu in balbezit. Albijanić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kędra met de inworp. Orzechowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wyżykowski rent richting de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa speelt de bal door. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 53%, ŁDZ CHOJNY 47%.
Bukietowa Team - ŁDZ CHOJNY 12:0