Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakaowe Wroto Piekielna Drużyna
Normal Tactiek ofiary losu
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Kozma geeft de bal voor. Inworp. Frąckowiak met een snelle inworp. Jaruzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruzelski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Fedorczak onderschept slim de pass. Fedorczak met een sublieme pass. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Pastecki probeert de bal aan de voet te houden. Szpila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:1

13e minuut.
Bartkiewicz schiet op doel. Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fedorczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bielicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fedorczak met een snelle inworp. Jędrzejewski rent richting de bal. Alparslan onderschept slim de pass. Alparslan geeft de bal voor. Bielicki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański speelt de bal door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Niedbalski verovert de bal door een tackle van achteren. Niedbalski geeft een hoge lob. Szpila bokst de bal weg. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:2

24e minuut.
Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Pastecki probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedorczak zal de hoekschop nemen. Marcyjański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pastecki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szpila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bielicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:3

30e minuut.
Gebel probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejewski met een sublieme pass. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:4

34e minuut.
Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak speelt de bal door. Alparslan met een sublieme pass. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bielicki de bal. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:5

37e minuut.
Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski passt de bal in één keer door. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel. Szpila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:6

44e minuut.
Ejsmont is nu in balbezit. Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Marcyjański met een sublieme pass. Niedbalski rent richting de bal. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowe Wroto 73%, Piekielna Drużyna 27%.
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:7

57e minuut.
Bielicki rent richting de bal. Bartkiewicz rent richting de bal. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:8

58e minuut.
Bielicki rent richting de bal. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki schiet op doel. Szpila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:9

60e minuut.
Ejsmont geeft de bal voor. Inworp. Bartkiewicz met een snelle inworp. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. Marcyjański geeft de bal voor. Szpila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bielicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:10

63e minuut.
Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alparslan rent richting de bal. Alparslan speelt de bal door. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Huertas trapt de bal weg. Marcyjański kopt de bal weg. Bielicki rent richting de bal. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Szpila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak geeft een hoge lob. Bielicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartkiewicz de bal. Bartkiewicz probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fedorczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Niedbalski verovert de bal door een tackle van achteren. Niedbalski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Marcyjański met een sublieme pass. Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Szpila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski met een sublieme pass. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:11

82e minuut.
Szczur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcyjański geeft de bal voor. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bielicki is nu in balbezit. Bielicki heeft problemen om de bal te vangen. Bielicki passt de bal zonder na te denken. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:12

88e minuut.
Marcyjański kopt de bal weg. Daar is Bielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowe Wroto 76%, Piekielna Drużyna 24%.
Kakaowe Wroto - Piekielna Drużyna 0:12