Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SantiSquad RTS JUVE
451 Tactiek JUVE 1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Engel heeft problemen om de bal te vangen. Rima speelt de bal door. Sewera speelt de bal door. Klungelig pakt Burczyk de bal. Burczyk draait met de bal, schiet en ... Palimąka bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Perczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiński is nu in balbezit. Mosiński passt de bal met de wreef. Grombelski heeft problemen om de bal te vangen. Grombelski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wlazły probeert de bal aan de voet te houden. Engel is nu in balbezit. Wlazły tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wlazły krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Engel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Engel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Grombelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ziemiańczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SantiSquad - RTS JUVE 0:1

25e minuut.
Kędziora speelt de bal door. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski verovert de bal door een tackle van achteren. Grombelski draait met de bal, schiet en ... Ziemiańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palimąka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Mosiński onderschept slim de pass. Mosiński met een sublieme pass. Daar is Grombelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grombelski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SantiSquad 49%, RTS JUVE 51%.
SantiSquad - RTS JUVE 0:1

56e minuut.
Perczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grombelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SantiSquad - RTS JUVE 0:2

64e minuut.
Grombelski schiet op doel. Sznider rent richting de bal. Burczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mosiński is nu in balbezit. Mosiński haalt uit met een fantastische trap. Palimąka bokst de bal weg.

69e minuut.
Mosiński is nu in balbezit. Mosiński met een sublieme pass. Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski rent richting de bal. Grombelski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SantiSquad - RTS JUVE 0:3

83e minuut.
Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grombelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SantiSquad 65%, RTS JUVE 35%.
SantiSquad - RTS JUVE 0:3