Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0027
  • Stadion: B Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5491
B Team Sacedón
2018 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Yuste geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plichta met de inworp. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Szteter heeft problemen om de bal te vangen. Szteter probeert naar een medespeler te passen. Diryavka is nu in balbezit. Klungelig pakt Gilanyan de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zagajewski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer met een snelle inworp. Vergaert geeft de bal voor. Zagajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Filarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filarski geeft een hoge lob. Rajzer kopt de bal weg. Diryavka controleert de bal met de borst. Diryavka passt de bal met de wreef. Zagajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 1:0

13e minuut.
Rajzer met een sublieme pass. Vergaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilanyan de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vergaert kopt de bal weg. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan passt de bal in één keer door. Diryavka rent richting de bal. Diryavka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 2:0

15e minuut.
Szteter met een snelle inworp. Vergaert rent richting de bal. Vergaert passt de bal zonder na te denken. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 3:0

17e minuut.
Rajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rajzer passt de bal in één keer door. Diryavka rent richting de bal. Klungelig pakt Gilanyan de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Zagajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 4:0

18e minuut.
Para speelt de bal door. Daar is Kramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Zagajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 5:0

22e minuut.
Czekański passt de bal zonder na te denken. Syroka rent richting de bal. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bochniak geeft een lange en hoge pass. Plichta kopt de bal weg. Vergaert speelt de bal door. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gilanyan is nu in balbezit. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel. Zagajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 6:0

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rajzer neemt de hoekschop. Diryavka heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Zagajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 7:0

32e minuut.
Yuste geeft een hoge lob. Gilanyan kan de bal niet met de borst controleren. Diryavka is nu in balbezit. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szteter probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka rent richting de bal. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. Zagajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bochniak met een sublieme pass. Niezabitowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szteter geeft een lange en hoge pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 8:0

36e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Rajzer passt de bal met de wreef. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 9:0

38e minuut.
Gilanyan kopt de bal weg. Diryavka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filarski. Diryavka raakt geblesseerd tijdens het duel. Vergaert wilt de vrije trap nemen. Zagajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 10:0

39e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert onderschept slim de pass. Vergaert speelt de bal door. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Zagajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Niezabitowski heeft problemen om de bal te vangen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B Team 22%, Sacedón 78%.
B Team - Sacedón 10:0

48e minuut.
Sałapa verovert de bal door een tackle van achteren. Rajzer rent richting de bal. Rajzer geeft een hoge lob. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 11:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergaert heeft problemen om de bal te vangen. Vergaert geeft de bal voor. Gilanyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Bochniak de bal. Diryavka verovert de bal door een tackle van achteren. Diryavka met een sublieme pass. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Filarski kopt de bal weg. Daar is Czekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergaert probeert naar een medespeler te passen. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Zagajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vergaert rent richting de bal. Vergaert passt de bal in één keer door. Diryavka rent richting de bal. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Zagajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 12:0

57e minuut.
Syroka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer met de inworp. Vergaert geeft een hoge lob. Gilanyan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szteter speelt de bal door. Diryavka rent richting de bal. Diryavka schiet op doel. Filarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vergaert rent richting de bal. Vergaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lazetić met een sublieme pass. Vergaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert passt de bal met de wreef. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 13:0

66e minuut.
Szteter probeert naar een medespeler te passen. Vergaert probeert naar een medespeler te passen. Diryavka rent richting de bal. Vergaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vergaert geeft een hoge lob. Gilanyan probeert de bal met de borst te controleren. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Zagajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 14:0

72e minuut.
Rajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rajzer speelt de bal door. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Zagajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 15:0

74e minuut.
Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer geeft de bal voor. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szteter met de inworp. Vergaert rent richting de bal. Vergaert met een sublieme pass. Daar is Diryavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diryavka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Diryavka passt de bal in één keer door. Vergaert rent richting de bal. Vergaert speelt de bal door. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Zagajewski trapt de bal weg. Rajzer speelt de bal door. Daar is Diryavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diryavka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 16:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer met de inworp. Vergaert speelt de bal door. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan schiet op doel. Zagajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B Team - Sacedón 17:0

83e minuut.
Szteter rent richting de bal. Szteter probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel. Zagajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vergaert geeft de bal voor. Zagajewski speelt de bal door. Vergaert kopt de bal weg. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B Team 21%, Sacedón 79%.
B Team - Sacedón 17:0