Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pagan CF Berety
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Radacki rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Karamon rent richting de bal. Karamon schiet op doel. Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Jurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kliś verovert de bal door een tackle van achteren. Kliś probeert naar een medespeler te passen. Gackowski rent richting de bal. Gackowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Radacki rent richting de bal. Radacki passt de bal zonder na te denken. Siciński rent richting de bal. Siciński schiet op doel. Zątek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pagan 37%, CF Berety 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pagan - CF Berety 0:0

56e minuut.
Chojniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kliś de bal. Kliś draait met de bal, schiet en ... Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - CF Berety 1:0

64e minuut.
Kołomyjski met een snelle inworp. Klungelig pakt Gackowski de bal. Mniś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mniś krijgt een gele kaart. Gackowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kliś legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - CF Berety 2:0

80e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła rent richting de bal. Anioła passt de bal met de wreef. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pagan - CF Berety 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pagan 43%, CF Berety 57%.
Fc Pagan - CF Berety 2:1