Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Kompania Pozdro
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Draba heeft problemen om de bal te vangen. Draba geeft een lange en hoge pass. Dybowski kan de bal niet met de borst controleren. Chraca rent richting de bal. Chraca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Morozowski met een snelle inworp. Chraca rent richting de bal. Chraca speelt de bal door. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Kompania - Pozdro 0:1

22e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasak verovert de bal door een tackle van achteren. Tasak met een sublieme pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sarnik is nu in balbezit. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnik is nu in balbezit. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Raczek met een snelle inworp. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bielawa de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Kompania - Pozdro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Kompania 57%, Pozdro 43%.
UTD Kompania - Pozdro 0:2

47e minuut.
Sobieszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Załuski verovert de bal door een tackle van achteren. Załuski probeert naar een medespeler te passen. Dybowski rent richting de bal. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren. Chraca met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Filar kopt de bal weg. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca is nu in balbezit. Chraca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Filar rent richting de bal. Filar geeft een hoge lob. Burczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel. Rekowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Kompania 68%, Pozdro 32%.
UTD Kompania - Pozdro 0:2