Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0030
  • Stadion: Pozdro Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2947
Pozdro Kaszubia Starzyno
Normal Tactiek 2defmid
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
15.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bobola kopt de bal weg. Bystroń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel. Piec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Kaszubia Starzyno 1:0

10e minuut.
Grzybek geeft de bal voor. Buszka rent richting de bal. Buszka geeft een hoge lob. Białas springt en kopt de bal. Jaskot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozdro - Kaszubia Starzyno 1:1

14e minuut.
Szulca geeft een hoge lob. Inworp. Brożyna met een snelle inworp. Buszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Miemiec geeft een hoge lob. Para kopt de bal weg. Buszka probeert de bal aan de voet te houden. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buszka rent richting de bal. Buszka passt de bal met de wreef. Herbski rent richting de bal. Białas is nu in balbezit. Białas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Kaszubia Starzyno 1:2

35e minuut.
Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Bobola met een sublieme pass. Dybula rent richting de bal. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Filar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buszka verovert de bal door een tackle van achteren. Buszka passt de bal zonder na te denken. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski schiet op doel. Jaskot bokst de bal weg. Białas is nu in balbezit. Białas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Jaskot met een sublieme pass. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brożyna krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepiekło onderschept slim de pass. Niepiekło probeert naar een medespeler te passen. Białas is nu in balbezit. Białas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 67%, Kaszubia Starzyno 33%.
Pozdro - Kaszubia Starzyno 1:2

50e minuut.
Białas is nu in balbezit. Białas geeft de bal voor. Para heeft problemen om de bal te vangen. Niepiekło bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepiekło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Kaszubia Starzyno 1:3

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machniak met de inworp. Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola haalt uit met een fantastische trap. Piec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro - Kaszubia Starzyno 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro 69%, Kaszubia Starzyno 31%.
Pozdro - Kaszubia Starzyno 2:3