Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSA Arsenal RAFAMET Kuźnia Raciborska
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Kuzio passt de bal met de wreef. Twarogowski rent richting de bal. Twarogowski draait met de bal, schiet en ... Wódkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Popieliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kościelniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciepielewski de bal. Ciepielewski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybak neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Wódkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Ościak met een snelle inworp. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarogowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSA Arsenal 45%, RAFAMET Kuźnia Raciborska 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSA Arsenal - RAFAMET Kuźnia Raciborska 0:0

49e minuut.
Kuzio met een sublieme pass. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal met de wreef. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarogowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuzio onderschept slim de pass. Kuzio speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Szulik verovert de bal door een tackle van achteren. Szulik draait met de bal, schiet en ... Popieliński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ciepielewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marydziński rent richting de bal. Marydziński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSA Arsenal 39%, RAFAMET Kuźnia Raciborska 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSA Arsenal - RAFAMET Kuźnia Raciborska 0:0