Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSA Arsenal ziomale ziom
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lipka met een harde bal richting middenveld. Twarogowski kopt de bal weg. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobarynko onderschept slim de pass. Kobarynko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Munnicki probeert naar een medespeler te passen. Makulski is nu in balbezit. Meler is nu in balbezit. Makulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulski haalt uit met een fantastische trap. Lipka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doliński neemt de hoekschop. Pol kopt de bal weg. Rumun probeert de bal aan de voet te houden. Makulski rent richting de bal. Makulski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pol met een harde bal richting middenveld. Lisota rent richting de bal. Lisota geeft een hoge lob. Makulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zakrzewski rent richting de bal. Kuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzio passt de bal in één keer door. Kobarynko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jordan met de inworp. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Czoska zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Czoska moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czoska schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSA Arsenal 63%, ziomale ziom 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSA Arsenal - ziomale ziom 0:0

55e minuut.
Rumun passt de bal zonder na te denken. Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulski verovert de bal door een tackle van achteren. Makulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSA Arsenal - ziomale ziom 0:1

75e minuut.
Doeltrap. Meler trapt de bal weg van het doel. Rumun controleert de bal met de borst. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSA Arsenal - ziomale ziom 0:2

80e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Mićko rent richting de bal. Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSA Arsenal - ziomale ziom 0:3

86e minuut.
Makulski rent richting de bal. Zakrzewski is nu in balbezit. Kuzio onderschept slim de pass. Makulski onderschept slim de pass. Makulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Lipka trapt de bal weg van het doel. Twarogowski heeft problemen om de bal te vangen. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSA Arsenal 69%, ziomale ziom 31%.
SSA Arsenal - ziomale ziom 0:3