Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pogwizdów RAFAMET Kuźnia Raciborska
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Skup probeert naar een medespeler te passen. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolo speelt de bal door. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kljajević is nu in balbezit. Kljajević met een sublieme pass. Stijger rent richting de bal. Stijger draait met de bal, schiet en ... Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Meczecki de bal. Stijger rent richting de bal. Stijger draait met de bal, schiet en ... Popieliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Niewiadomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 2:0

12e minuut.
Fernández Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Popieliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Goluska de bal. Fernández Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cuesta passt de bal zonder na te denken. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijger schiet op doel. Popieliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tolo speelt de bal door. Sionko geeft de bal voor. Fernández Cuesta kopt de bal weg. Stijger rent richting de bal. Stijger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 4:0

26e minuut.
Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta speelt de bal door. Stijger heeft problemen om de bal te vangen. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rydol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 5:0

33e minuut.
Sionko is nu in balbezit. Sionko geeft de bal voor. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Stijger probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Fernández Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cuesta passt de bal zonder na te denken. Stijger rent richting de bal. Stijger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Popieliński trapt de bal weg van het doel. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Stijger is nu in balbezit. Stijger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 6:0

39e minuut.
Goluska met een sublieme pass. Barcikowski is nu in balbezit. Stijger verovert de bal door een tackle van achteren. Stijger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fernández Cuesta rent richting de bal. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kljajević kopt de bal weg. Daar is Maszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijger is nu in balbezit. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kljajević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kukulić de bal. Kukulić probeert naar een medespeler te passen. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogwizdów 25%, RAFAMET Kuźnia Raciborska 75%.
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 6:0

49e minuut.
Kościelniak rent richting de bal. Fernández Cuesta onderschept slim de pass. Fernández Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Stijger rent richting de bal. Stijger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Maszczyk rent richting de bal. Tolo onderschept slim de pass. Tolo speelt de bal door. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 7:0

55e minuut.
Morariu geeft de bal voor. Skup kopt de bal weg. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 8:0

58e minuut.
Stijger haalt uit met een fantastische trap. Rydol probeert de bal aan de voet te houden. Bordes probeert naar een medespeler te passen. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Kljajević heeft problemen om de bal te vangen. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cuesta controleert de bal met de borst. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stijger rent richting de bal. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger verovert de bal door een tackle van achteren. Stijger draait met de bal, schiet en ... Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 9:0

67e minuut.
Kościelniak rent richting de bal. Stijger verovert de bal door een tackle van achteren. Stijger passt de bal in één keer door. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tolo passt de bal met de wreef. Sionko geeft een hoge lob. Rydol heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fernández Cuesta speelt de bal door. Stijger is nu in balbezit. Niewiadomski is nu in balbezit. Stijger onderschept slim de pass. Stijger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kljajević passt de bal in één keer door. Stijger is nu in balbezit. Stijger passt de bal zonder na te denken. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 10:0

76e minuut.
Inworp. Morariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukulić probeert naar een medespeler te passen. Morariu is nu in balbezit. Morariu geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stijger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 11:0

78e minuut.
Stijger geeft de bal voor. Fernández Cuesta kopt de bal weg. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta schiet op doel. Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 12:0

79e minuut.
Fernández Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki met een sublieme pass. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tolo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sionko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sionko geeft een lange en hoge pass. Kljajević heeft problemen om de bal te vangen. Kljajević geeft een hoge lob. Popieliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stijger springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Stijger rent richting de bal. Stijger passt de bal in één keer door. Sionko met een sublieme pass. Kukulić rent richting de bal. Kukulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kościelniak is nu in balbezit. Kościelniak geeft de bal voor. Inworp. Kukulić met een snelle inworp. Fernández Cuesta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Stijger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogwizdów 20%, RAFAMET Kuźnia Raciborska 80%.
FC Pogwizdów - RAFAMET Kuźnia Raciborska 12:0