Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Orki FC rkradomskos
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 36.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyomesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti geeft een lange en hoge pass. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Errendal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan speelt de bal door. Errendal is nu in balbezit. Errendal schiet op doel. Treder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:1

14e minuut.
Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan geeft de bal voor. Daar is Cavallotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errendal is nu in balbezit. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:2

17e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft de bal voor. Hana Nayhan geeft een lange en hoge pass. Errendal rent richting de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:3

19e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Cavallotti heeft problemen om de bal te vangen. Vyomesh probeert naar een medespeler te passen. Errendal is nu in balbezit. Errendal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:4

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bách zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzynowski met een sublieme pass. Daar is Kufa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyomesh onderschept slim de pass. Vyomesh speelt de bal door. Errendal rent richting de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:5

31e minuut.
Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal geeft een hoge lob. Hana Nayhan is nu in balbezit. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hana Nayhan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Errendal de bal. Errendal passt de bal met de wreef. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti draait met de bal, schiet en ... Treder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Orczykowski geeft een hoge lob. Bách kopt de bal weg. Klungelig pakt Wójcicki de bal. Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Broczkowski probeert naar een medespeler te passen. Errendal is nu in balbezit. Errendal passt de bal zonder na te denken. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Orki 72%, FC rkradomskos 28%.
RSC Orki - FC rkradomskos 0:5

50e minuut.
Kaliński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Słoma de bal onder controle te krijgen. Dyluś geeft de bal voor. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti draait met de bal, schiet en ... Treder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Errendal rent richting de bal. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:6

73e minuut.
Hana Nayhan geeft de bal voor. Płonka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broczkowski met de inworp. Dyluś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Treder trapt de bal weg van het doel. Dyluś kopt de bal weg. Daar is Orczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errendal is nu in balbezit. Errendal draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cavallotti rent richting de bal. Vyomesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyomesh geeft een lange en hoge pass. Errendal rent richting de bal. Errendal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Orczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyomesh is nu in balbezit. Vyomesh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Treder met een harde bal richting middenveld. Słoma kopt de bal weg. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vyomesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyomesh met een sublieme pass. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Errendal speelt de bal door. Vyomesh is nu in balbezit. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti draait met de bal, schiet en ... Treder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - FC rkradomskos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Orki 64%, FC rkradomskos 36%.
RSC Orki - FC rkradomskos 0:7